A szervezőkről

Az Emberért Program ötlete Tapolyai Emőke és a Kandela Pszichológiai és Coaching központ munkatársainak lelkéből pattant ki. Eredetileg 2020-ban indítottuk útjára a programot, Camus azon mondatára építve, miszerint nem kell mindenkinek nagy embernek lenni, már az is nagyon szép, ha valaki ember tud lenni. Az Emberért Program 2020-ban az egészségügy élvonalában harcolók támogatását vállalta, pszicho-szakemberek, coachok, mentálhigiénés szakemberek, kapcsolódtak hozzánk, támogatva egy-egy egészségügyi dolgozót heti rendszerességgel, hónapokon keresztül.

Eredeti feladatát a honlap ellátta, most azonban új lelkesedéssel új célt tűztünk ki az Emberért Program keretén belül. Olyan amatőr művészeket szeretnénk támogatni, akiknek művei kiváló példák arra, miként erősödhetünk meg az alkotásban kríziseink, embert próbáló küzdelmeink, fájdalmaink közepette is.

A honlapunkon található művek az általunk bemutatott művészek alkotásai. Megküzdésük rövid története a honlapon a Bemutatkozás fül alatt olvasható.

Az itt szereplő alkotásokat a megjelölt adományért meg lehet vásárolni, majd a művész otthonánál lehet személyesen átvenni

Hisszük, hogy EMBERKÉNT AZ EMBERÉRT valóban érdemes élni, munkálkodni!